24 Haziran 2018 Pazar



JÖLELİ BAVARIAN PUDING

Malzemeler

Jöle İçin   

1 kutu çilek aromalı jöle
250 gr çilek ayıklanmış yıkanmış ve doğranmış
2 su bardağı soğuk su
2 su bardağı sıcak su

Yapılışı

Bir kaseye kutudan çıkardığınız toz jöleyi koyun,üzerine önce sıcak suyu ilave edin ve jölenin 
iyice çözülmesini sağlayın. Sonra soğuk suyu dökün .İyice karıştırın içine çilekleri ilave edin.
Sonra çok hafif yağladığınız bir kek kalıbına dökün ve buzdolabında en az 1 saat bekletin.Bu arada
Bavarian pudingi bir önceki tarifindeki gibi hazırlayın.Kalıbı buzdolabından alın ve üzerine hazırladığınız pudingi dökün. Buzdolabında bir gece bekletin .Ertesi gün servis tabağına ters çevirin 
taze nane ve orman meyveleriile süsleyin.

Afiyet Olsun !
 
 


Hiç yorum yok: