3 Ocak 2013 Perşembe

MİLFÖYLÜ RÜZGAR GÜLLERİ



MİLFÖYLÜ RÜZGAR GÜLLERİ

1 paket milföy hamuru
1 su bardağı rendelenmiş kaşar  
1 yumurta sarısı

Yapılışı

Önce milföy hamurunuzu 9 eşit kareye bölün sonra her  kareyi köşelerinden  merkeze doğru şekilde görüldüğü gibi kesin sonra uçlardan birini ortaya doğru katlayın  ve resimde  görüldüğü gibi bir şekil elde
edin.Sonra bunları YAĞLANMAMIŞ tepsiye dizin.Üzerine yumurta sarısı sürüp peynirleri serpiştirin.250 dereceli  önceden ısıtılmısş fırında 10 -15 dakika kadar üzerleri kızarana kadar pişirin.Sıcak ya da soğuk servis yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun!

Add caption
Milfoy hamurunuzu 9 esit kare parcaya bolun sonra her bir kareyi koselerinden

Hiç yorum yok: