ÇAM FISTIKLI KUŞKONMAZ
500 gr kuşkonmaz
2 çorba kaşığı çam fıstığı
4-5 diş sarmısak
4-5 çorba kaşığı balsamik sirke
1çay bardağı zeytin yağı
1çorba kaşığı kırmızı şarap
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Önce kuşkonmazları 10 dakika kadar kaynamış suda bekletin
Büyükce bir tavaya yağı koyun sarmısakla çam fıstıklarını kavurun tuzunu karabiberini ekleyin sirkeyi ve şarabı ekleyip kuşkonmazları ilave edip ocağın altını kapatın 5 dakika tavada bırakın demlensin Bu garnitürü yemekten 15 dakika önce yapın
Afıyet Olsun!
500 gr kuşkonmaz
2 çorba kaşığı çam fıstığı
4-5 diş sarmısak
4-5 çorba kaşığı balsamik sirke
1çay bardağı zeytin yağı
1çorba kaşığı kırmızı şarap
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Önce kuşkonmazları 10 dakika kadar kaynamış suda bekletin
Büyükce bir tavaya yağı koyun sarmısakla çam fıstıklarını kavurun tuzunu karabiberini ekleyin sirkeyi ve şarabı ekleyip kuşkonmazları ilave edip ocağın altını kapatın 5 dakika tavada bırakın demlensin Bu garnitürü yemekten 15 dakika önce yapın
Afıyet Olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder