29 Ekim 2012 Pazartesi
ÇERKEZ TAVUĞU
ÇERKEZ TAVUĞU
700 gr tavuk göğsü
250 gr ceviz içi
3 diş sarmısak
1 adet bayat ekmek içi
2 su bardağı tavuk suyu
Tuz
Kırmızı biber
2-3 dal maydanoz
4 adet kiraz domates
4 adet yeşil zeytin
Yapılışı
Önce tavuk göğüslerini bir tencerede içine bir soğan bir kaç dal maydanoz koyarak haşlayın sonra tiftikleyin
bir kenara bırakın Sonra mutfak robotunda ceviz içini sarmısağı ekmek içini ve 2 bardak tavuk suyunu cekin
boza kıvamında bir sos elde edin içine baharatlarını ekleyin Servis yapacağınız derince bir tabağa tavuk göğüslerini dizin Üstüne sosunu dökün Üzerine acı kırmızı biber ve ceviz yağını dökün Sonra maydanoz domates ve zeytinle süsleyin
Afıyet Olsun!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder