PAMUK FIRIN

2 Şubat 2015 Pazartesi

PAPATYALI FONDANLI KEK






















PAPATYALI FONDANLI  KEK

on Şubat 02, 2015
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Etiketler: PASTALAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

PAMUK FIRIN

Fotoğrafım
Aytul Agan
Atlanta, GA, United States
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ►  2012 (101)
    • ►  Şubat (6)
    • ►  Mart (16)
    • ►  Nisan (11)
    • ►  Temmuz (1)
    • ►  Ağustos (16)
    • ►  Eylül (10)
    • ►  Ekim (12)
    • ►  Kasım (17)
    • ►  Aralık (12)
  • ►  2013 (53)
    • ►  Ocak (15)
    • ►  Şubat (4)
    • ►  Mart (5)
    • ►  Nisan (2)
    • ►  Mayıs (3)
    • ►  Temmuz (1)
    • ►  Ağustos (7)
    • ►  Eylül (6)
    • ►  Ekim (5)
    • ►  Kasım (3)
    • ►  Aralık (2)
  • ►  2014 (33)
    • ►  Ocak (3)
    • ►  Şubat (4)
    • ►  Haziran (1)
    • ►  Ağustos (1)
    • ►  Eylül (11)
    • ►  Kasım (12)
    • ►  Aralık (1)
  • ▼  2015 (55)
    • ►  Ocak (9)
    • ▼  Şubat (2)
      • PAPATYALI FONDANLI KEK
      • TEL KADAYIFLI BAKLAVA
    • ►  Mart (7)
    • ►  Mayıs (4)
    • ►  Haziran (1)
    • ►  Eylül (2)
    • ►  Ekim (9)
    • ►  Kasım (20)
    • ►  Aralık (1)
  • ►  2016 (27)
    • ►  Şubat (3)
    • ►  Mart (2)
    • ►  Nisan (4)
    • ►  Mayıs (3)
    • ►  Haziran (4)
    • ►  Ağustos (2)
    • ►  Eylül (3)
    • ►  Aralık (6)
  • ►  2017 (25)
    • ►  Ocak (3)
    • ►  Şubat (2)
    • ►  Mart (2)
    • ►  Nisan (1)
    • ►  Temmuz (3)
    • ►  Ağustos (4)
    • ►  Eylül (4)
    • ►  Ekim (5)
    • ►  Kasım (1)
  • ►  2018 (88)
    • ►  Haziran (87)
    • ►  Ekim (1)

Etiketler

  • BALIK YEMEKLERI
  • BALIK YEMEKLERİ
  • BOREKLER
  • CORBALAR
  • ET YEMEKLERI
  • GELENEKSEL TATLAR
  • HAMUR ISLERI
  • İÇECEKLER
  • KEKLER
  • KURABIYELER
  • MAKARNALAR
  • MEZELER
  • PASTALAR
  • PILAVLAR
  • REÇELLER
  • SALATALAR
  • TATLILAR
  • ZEYTINYAGLILAR

Kötüye Kullanım Bildir

Translate

İzleyiciler

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Author Info

top navigation

Flickr

Video Of Day

CATEGORIES

  • BALIK YEMEKLERI
  • BALIK YEMEKLERİ
  • BOREKLER
  • CORBALAR
  • ET YEMEKLERI
  • GELENEKSEL TATLAR
  • HAMUR ISLERI
  • İÇECEKLER
  • KEKLER
  • KURABIYELER
  • MAKARNALAR
  • MEZELER
  • PASTALAR
  • PILAVLAR
  • REÇELLER
  • SALATALAR
  • TATLILAR
  • ZEYTINYAGLILAR

İÇECEKLER, SALATALAR,ÇORBALAR

  • BALIK YEMEKLERI
  • BALIK YEMEKLERİ
  • BOREKLER
  • CORBALAR
  • ET YEMEKLERI
  • GELENEKSEL TATLAR
  • HAMUR ISLERI
  • İÇECEKLER
  • KEKLER
  • KURABIYELER
  • MAKARNALAR
  • MEZELER
  • PASTALAR
  • PILAVLAR
  • REÇELLER
  • SALATALAR
  • TATLILAR
  • ZEYTINYAGLILAR

Reklamlar

Benim Hakkımda

Başkalarını mutlu etmeyi sevenler için birebirdir yemek yapıp yedirmek. Bir de Adana mutfağı ile büyümüşseniz, biber salçasi, taze kekik ve portakal çiçeği kokusu hatıralarınızdaysa hala, sofranız da mutfağınız da Çukurova gibi bereketli olur, neşeli olur. Hepinize afiyet olsun...

Popüler Yayınlar

  • ADANA USULÜ PATLICAN TAVA
    ADANA USULÜ PATLICAN TAVA Malzemeler  500 gr kuşbaşı kuzu eti 1 kilo patlıcan 6 -7 adet domates 1 baş sarımsak 4-5 tane...
  • ADANA USULÜ PATLICAN GÜVECİ
    ADANA USULÜ PATLICAN GÜVECİ Malzemeler 3-4 adet büyük boy patlıcan 750 gr kuşbaşı doğranmış kuzu eti 2 parça kemikli et 1 baş...
  • YOĞURTLU DÖVME
    YOĞURTLU DÖVME Malzemeler 500 gr aşurelik dövme 1 kg yoğurt 1 su bardağı haşlanmış nohut Tuz b Yapılışı Buğdayınızı bir gec...

Bu Blogda Ara

  • Ana Sayfa

Popüler Yayınlar

  • ADANA USULÜ PATLICAN TAVA
    ADANA USULÜ PATLICAN TAVA Malzemeler  500 gr kuşbaşı kuzu eti 1 kilo patlıcan 6 -7 adet domates 1 baş sarımsak 4-5 tane...
  • ADANA USULÜ PATLICAN GÜVECİ
    ADANA USULÜ PATLICAN GÜVECİ Malzemeler 3-4 adet büyük boy patlıcan 750 gr kuşbaşı doğranmış kuzu eti 2 parça kemikli et 1 baş...
  • YOĞURTLU DÖVME
    YOĞURTLU DÖVME Malzemeler 500 gr aşurelik dövme 1 kg yoğurt 1 su bardağı haşlanmış nohut Tuz b Yapılışı Buğdayınızı bir gec...
Aytul Agan. Filigran teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.